TULOSTA

TULOSTA

Kokoushuoneet

Kokoustila Savotta - Luokkamuoto

Kokoustila Savotta - U-pöytä

Kokoustila Savotta on korkea ja valoisa luentosalimainen kokoustila, jossa ei ole näköesteitä.  Kokoustilan kapasiteetti on teatterimuodossa 90, luokkamuodossa 60 henkilöä ja U-pöytänä 26 henkilöä.

Kokoustila Käpy - Luokkamuoto

Kokoustila Käpy - U-pöytä

Kokoustila Käpy on valoisa ja rauhallinen tila, joka voidaan jakaa äänieristetyillä väliseinillä kolmeen osaan. Kapasiteetti teatterimuodossa 40, luokkamuodossa 36 henkilöä ja U-pöytänä 22 henkilöä.

Kokoustilat Savotta ja Käpy - luokkamuoto

Kun kaksi suurinta kokoustilaamme yhdistetään, mahtuu tilaan luokkamuodossa 100 henkilöä ja teatterimuodossa 120. Kokoustilaan saadaan haluttaessa myös pitkiä pöytiä esimerkiksi hääjuhlia tai muita suurempia illallisia varten.

Kokoustilat Savotta ja Käpy sijaitsevat erillisessä kokoussiivessä rakennuksen toisessa kerroksessa, jonne ei ole hissiä. Kokoustilojen isoon aulaan katetaan kokousvieraiden kahvitarjoilut. Puulattiainen kokousaula soveltuu hyvin myös näyttely- tai juhlatilaksi. 

Kokoustila Pohja

Kellarikerroksessa sijaitseva erittäin rauhallinen, täysin varusteltu kokoustila, jossa on iso neuvottelupöytä 16 henkilölle. Tilassa on yksi kiinteä nettiyhteys. Tässä tilassa ei ole ikkunaa.

Kokoustila Puro

Kokoustilan kaksi ikkunaseinää päästävät tilaan paljon luonnonvaloa. Tämä viihtyisä kokoustila sijaitsee hotellisiiven toisessa kerroksessa.
Kapasiteetti U-pöytänä 14 ja luokkamuodossa 16 henkilöä.