TULOSTA

TULOSTA

Kokoustarjoilut

Kokoustarjoilut ovat iso tekijä onnistuneessa kokopäivä- tai puolipäiväkokouksessa.  Autamme mielellämme suunnittelemaan jokaisen kokouspäivän tarjoilut yksilöllisesti ja huomioimme toiveenne tarjoiluiden sisällöstä.

Aamulla alkaviin kokouksiin tarjoamme kahvin ja suolaisen kahvileivän vaihtoehtona hotellin buffat -aamiaista alle 40 henkilön ryhmille.

Kokouslounas on tarjolla ravintolassamme noutopöydässä ja siihen sisältyy salaattipöytä, lämmin pääruoka sekä jälkiruoka kahvin ja teen kera. Buffetlounas voidaan vaihtaa lisämaksusta myös kolmen ruokalajin pöytiintarjoiltuun kokouslounaaseen. Iltapäiväkahvit ja kahvileivät katetaan kokousaulaan tai halutessanne tuomme ne kokoustilaan.

Kokoukseen voi tilata myös muuta tarjoilua, esim.
Hedelmiä 5€/henkilö
Virvoitusjuomia 3,70€/pullo
Kahvi/tee ja paikan päällä leivottu kakku tai suolainen piiras 10€/henkilö
Iltapäiväkuohuvat, lasi talon kuohuviini, 6,5 EUR / lasi

Jos teillä on erityistoiveita tarjoilun sisällöstä, teemme mielellämme teille ehdotuksen.

Erityisruokavaliot huomioidaan kaikessa tarjoilussamme.

Kokousillallinen

Keittiöpäällikön laatimista ryhmämenuista voitte valita parhaiten sopivan vaihtoehdon.  Kolmen ruokalajin illallinen alk. 32€/henkilö.

Myyntipalvelustamme saat lisätietoja eri menuvaihtoehdoista. Tarjouspyynnöt ja tiedustelut myyntipalveluumme voit tehdä joko valmiille lomakkeella täällä, puhelimitse 09-799 755 tai sähköpostilla osoitteseen myyntipalvelu@park.fi.

Kokouksen jälkeen päivää voi kesäaikaan jatkaa hotellin suositulla sisäpihan terassilla. Kolme tilaussaunaamme ja uima-allas tarjoavat virkistävät puitteet kokouspäivän pölyjen huuhteluun. Saunapaketeistamme löydät lisätietoa täältä. Ravintolamme A la carte -lista on luettavissa täältä.